Aanpak – Klantgericht en Oplossingsgericht

De realisatie van uw nieuwe badkamer, toilet of tegelvloer met Rico Elzinga Onderhouds- en Renovatiebedrijf kan opgesplitst worden in 3 stappen. Daarbij zijn klantgericht, oplossingsgericht en vertrouwd de speerpunten.

1.  Ontwerpen

Rico Elzinga werkt nauw samen met Rutters & Smits Bouwmaterialen & Tegelhandel B.V., al jaren een begrip in regio Heerlen. Inspiratie en ideeën voor uw badkamer, toilet of tegelvloer kunt u hier naar hartenlust opdoen. Uw ideeën en wensen komen pas echt te leven in een passend ontwerp waarbij het Rutters & Smits team u voorziet van passend advies.

Bent u tevreden over het definitieve ontwerp, dan kan Rico Elzinga u perfect helpen met de technische realisatie.

2.  Realiseren

Rico Elzinga Onderhouds- en Renovatiebedrijf neemt graag de complete verantwoordelijkheid voor de technische realisatie van uw nieuwe badkamer of toilet. Dit wil kortweg zeggen een totale projectaanpak van sloopwerkzaamheden tot  oplevering.

Rico Elzinga bekijkt graag eerst de situatie terplekke op basis van uw ontwerp en denkt reeds in deze fase met u mee. Komen er tijdens de realisatie knelpunten in het ontwerp aan het licht of zijn er meerdere alternatieven mogelijk om uw droombadkamer te realiseren, dan bespreekt Rico Elzinga met u de alternatieven voor het beste eindresultaat.

Voordelen

  • Direct communicatie met alleen Rico Elzinga, dus en geen tijdrovende afstemming van verschillende bedrijven;
  • Rico Elzinga kan reeds in een vroeg stadium, bijvoorbeeld bij het plaatsen van leidingen, rekening houden met het tegelwerk en af montage in latere fasen van de realisatie;
  • Ervaring van 22 jaar draagt bij aan een goede montage van de aangeschafte materialen en een perfect eindresultaat;

3.  Genieten

Na af montage en oplevering door Rico Elzinga hoeft slechts nog te genieten en uw badkamer of toilet in te richten met bijpassende accessoires.

Bent u tevreden over het gerealiseerde eindresultaat dan is Rico Elzinga dat ook, immers een tevreden klant is de drijfveer van Rico Elzinga Onderhouds- en Renovatiebedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *